Bedrijfsbezoeken Ecare, Broodbode en U Parkhotel

23 juni 2020

De vrijdagen worden door June Nods, Wethouder Economie Gemeente Enschede, zoveel mogelijk ingevuld met werk- en bedrijfsbezoeken. Afgelopen vrijdag ging zij samen met Ondernemersloket Enschede op bezoek bij Ecare, Broodbode Kennispark en U Parkhotel. Allen gevestigd op Kennispark Twente.

De ochtend is gestart bij Ecare in hun gloednieuwe kantoor, waarin ook De Broodbode is gehuisvest. Het gesprek met Jan Pol en Aniek Fikken heeft een blik gegeven op de IT oplossingen waar ze aan werken. Met slimme en eenvoudige IT-systemen faciliteert Ecare organisaties in de zorg. Dit met de visie om de zorg slimmer te maken.

Het is natuurlijk wel heel speciaal om De Broodbode als jouw bedrijfskantine te hebben. Niet alleen de 120 medewerkers van Ecare kunnen gebruiken maken van de bekende broodjes. Niko van der Blom, vestigingsmanager van De Broodbode Kennispark bevestigd: "Iedereen kan hier binnenlopen en is van harte welkom".

Aansluitend heeft Marijke Schmand, directeur van het nieuwe U Parkhotel op het UT terrein het bezoek bijgepraat over de zware lockdown periode. Van 25-28 juni heeft het hotel een nieuw bijzonder spektakel buiten op het plein: lunchen/dineren in een draaiende carrousel. Dit bezoek werd afgesloten met een rondleiding en een geweldig uitzicht vanaf de 9de verdieping.