Campus Café 17 juni 2021: Medische technologie in de versnelling

04 juni 2021

Op 17 juni is er een nieuwe editie van het Campus Café, een editie die volledig in het teken staat van Medische Technologie (MedTech), van een deepdive in de laatste technologie tot een online tour door MedTech Twente.

Er is namelijk niets zo belangrijk als je gezondheid. En wanneer er iets aan je gezondheid mankeert, wil je natuurlijk de beste, meest effectieve zorg ontvangen.

De kwaliteit van de gezondheidszorg gaat met sprongen vooruit. De reden? Technologie. In Twente bruist het van de innovaties op het gebied van medische technologie. Spin-offs en mkb’ers ontwikkelen in razend tempo innovaties die de zorg efficiënter, goedkoper en nauwkeuriger maken. En door de coronapandemie is deze ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. Wat is het geheim van MedTech Twente? Dit antwoord komt volop aan bod in de juni editie van Campus Cafe: van een deepdive in de laatste technologie tot een online tour door MedTech Twente.

De eerste sessie gaat over het opsporen van biomarkers met de fotonische biosensor.

De overige sessies worden binnenkort bekend gemaakt. 

Datum: Donderdag 17 juni 2021
Tijd: 15.00 - 17.30 uur
Locatie: Livestream

Meld je dus snel weer aan voor deze nieuwe editie! 


Campus Café is een initiatief van de Twentse topwerklocaties; Connect-U, High Tech Systems Park, Kennispark Twente, Port of Twente, Technology Base i.s.m. Novel-T