CAMPUS CAFE, THE AFTER SUMMER RESTART op 23 september!

Campus Café promotiefoto
10 september 2021

De zomer is in volle gang en wat genieten we ervan! Een mooie periode om goed op te laden, zodat je na de vakantieperiode weer een frisse start kunt maken. Geïnspireerd, fit en klaar voor de start. En die goede start geven we je tijdens de volgende editie van het Campus Café: The after summer restart.

Want hoe creëer en behoud je in deze tijd werkgeluk? En is het misschien tijd om te kijken of je businessplan nog up-to-date is? Ontdek dit en nog veel meer op donderdag 23 september!

Programma

15:00 – Netwerken

Kom in contact met andere professionals, onderzoekers of studenten uit de regio.

15:30 – De identiteit van je organisatie in geluid

“Parapapapa, I’m lovin’ it!” Met een audiofragment van slechts 3 seconden herken je het bedrijf. Weet jij al wat geluid voor jouw organisatie kan doen? Joep Wiertz is audiovormgever en werkt onder andere andere voor 3FM, 1Twente, NOS, DID en NPO. Met zijn muziek en jingles geeft hij met geluid vorm aan verhalen. Met aanstekelijk enthousiasme vertelt Joep hoe soundlogo’s ook de identiteit van jouw organisatie, product of event kunnen versterken.

15:30 – Hybride werken laten werken

We zitten midden in een tijdperk wat het beeld van werken zoals we het kennen op de proef stelt, met als toverwoord de term ‘hybride werken’. Het klinkt redelijk eenduidig, maar is het dat ook? In deze sessie duiken we in het werken van de toekomst. Bas Westerweel spreekt over zijn ideeën over het onderwerp en de essentie van “plan van aandacht” en “echt contact”. Een aantal sprekers uit het bedrijfsleven gaan met elkaar in gesprek en lichten toe wat hun aanpak inhoudt. Hoe laten zij hybride werken werken?

16:30 – Dutch Innovation Days

Dutch Innovation Days beleefde afgelopen mei de eerste editie in Enschede. Met ruim 40 partners, 50 inspirerende talks, innovatietafels en challenges en exposities en experiences bood DID een boordevol programma vol inspiratie. Peter Oosterwijk deelt inzichten en highlights van de eerste editie van de Dutch Innovation Days en ontvouwt de plannen en het thema voor de tweede editie die in april op stapel staat. Een primeur!

16:30 – Beats van Bytes

Zin in een muzikale sessie? Rick van Dijk is developer bij het snelgroeiende BaseFlow waar onder andere in opdracht van Google gebouwd wordt aan een nieuw App Development Platform. In z’n vrije tijd pakt Rick ook z’n computer, maar dan om muziek te programmeren. Tijdens Campus Café laat Rick zien hoe hij met if-then-else-regels ook muziek componeert. Ga mee op de beats van bytes.


Locatie

WARP Technopolis is de broedplaats voor kunst, experiment en innovatie in het hart van Enschede. En dit keer is het ook de locatie waar we elkaar mogen ontmoeten tijdens het Campus Café op 23 september!

Deze bijzondere locatie waar meerdere dimensies samenkomen is ook het onderwerp van een van de sessies. Want welke reis heeft WARP Technopolis in de afgelopen anderhalf jaar afgelegd? En welke uitdagingen en verrassingen ontstaan bij het vormen van een community voor creatieve technologie?

Die antwoorden krijg je op 23 september. Zien we je daar? Meld je aan: https://bit.ly/3iVMope

Campus Café Twente is een initiatief van:
Kennispark Twente | Connect-U Stadscampus Enschede | Technology Base | High Tech Systems Park | XL Businesspark | Dutch Innovation Days | Twente