Evenement GROW Green, versneller voor groeiers met ideeën op 19 november!

31 oktober 2019

GROW Green is een zoektocht naar bedrijven die een duurzame oplossing aandragen gericht op de circulaire economie. 

Denk bijvoorbeeld aan een idee dat bijdraagt aan de verduurzaming van de landbouw door bodemoptimalisatie en mineralenherwinning. Of slimme oplossingen die leiden tot de reductie van CO₂-uitstoot, of het gebruik van grondstoffen verminderen. 

Overal liggen mogelijkheden tot verbetering, om bij te dragen aan een circulaire economie. Wil jij iets betekenen maar weet je niet precies hoe? GROW Green helpt je hierbij, maar raak ook alvast geïnspireerd door de verhalen van Twentse ondernemers die hun mooie circulaire ideeën tot uitvoer hebben gebracht.

Evenement dinsdag 19 november 2019 van 16.15 tot 18.15 uur bij Metropool Hengelo!

Twents rentmeesterschap 4.0, hoe doe je dat? Op 19 november 2019 vertelt Jacco Hulst van landgoed Twickel, hoe zij omgaan met het moois dat Twentse historische grond biedt. 

Er komen twee concrete voorbeelden aan bod, namelijk ‘lokale voedselkringloop’ (Willem Kruidhof, Trends & Concepts) en ‘marktplaats voor circulaire bouwmaterialen’ (casus Pioneering).

Deze verhalen over circulaire oplossingen worden verteld in het kader van de eerste ronde van ‘GROW Green: versneller voor doeners met ideeën’.

 

Als je je aanmeldt voor GROW Green heb je ook toegang tot de andere sessies die tijdens Social Impact Day Twente plaatsvinden, waaronder een lezing door Jan Terlouw.

Dus, ben jij geïnteresseerd in de transitie naar een circulaire economie? Meld je dan snel aan, voordat de kaarten op zijn.

Aanmelden: www.eventbrite.nl/e/registratie-grow-green-70624777611

 

Houd www.twente.com/growgreen in de gaten voor updates en meer informatie over GROW Green.