GRÜNDERstein Ondernemer Award 2018

13 april 2018

Bent u startende ondernemer in Twente? En kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken? Meld u dan aan voor de GRÜNDERstein Unternehmer Award! Aanmelden kan nog tot 30 juni 2018.

De GRÜNDERstein Unternehmer Award is de prijs voor het beste business idee in het (westelijke) Münsterland, het Graafschap Bentheim en de regio Twente. Het doel van de award is deelnemers te motiveren en ondersteunen bij het realiseren van hun business-idee. Het streven is uitbreiding van een positiever vestigingsklimaat in de regio. Onderstaande flyer biedt u meer informatie over de award en hoe u deze kunt winnen.

PDFFlyer Gründerstein Ondernemer Award

De competitie

Tijdens de competitie worden er verschillende workshops aangeboden voor alle deelnemers. De workshops bieden veelzijdige en praktijkgerichte kennis over het ondernemerschap. Daarmee kan het startup-idee omgezet worden in een draagkrachtig totaalconcept. Bovendien vormt de Award het ideale platform om een kritisch publiek te overtuigen en enthousiast te maken voor het eigen ondernemersplan.

“And the award goes to…”

Tijdens de prijsuitreiking op 10 november 2018 wordt de winnaar van de finale van de GRÜNDERstein Award bekend gemaakt. De winnaar wordt beloond met een premie van € 5.000 – uit de prijzenpot van totaal € 10.000. Bovendien wordt de winnaar een jaar lang ondersteund door middel van persoonlijke begeleiding op maat.

Tot 30 juni aanstaande kunt u zich nog aanmelden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met Nick Voogtsgeerd of kijk op de website van Gründerstein.