How2Finance Enschede: ontbijtbijeenkomst 8 november a.s.

31 oktober 2018

Vanaf september tot en met november organiseert Oost NL vier bijeenkomsten voor ondernemers over de top-10 financieringsinstrumenten voor ondernemingen. In november is deze bijeenkomst in Enschede!

Van vroegefase financiering tot groeikapitaal. Van subsidies tot participatie van Business Angels. Het komt allemaal aan bod tijdens een inspirerende en efficiënte ontbijtsessie, die ze samen met netwerkpartners in de regio organiseren.

​​Het event is speciaal voor ondernemers in de regio Oost-Nederland die op zoek zijn naar een financiering van hun bedrijfsactiviteiten. Of dat nu in de pre-seed fase is, in de startfase of bedrijven in de groei, iedere ondernemer met een financieringsbehoefte loopt wel eens aan tegen de ogenschijnlijke complexiteit van verschillende vormen van financiering. In een korte en efficiente informatiebijeenkomst maak je kennis met de top-10 van financieringsinstrumenten. Hoe ga je te werk? Welke combinaties zijn er mogelijk en wat ís er eigenlijk mogelijk? Er is volop gelegenheid om je eigen case voor te leggen aan de aanwezige experts.

  • Wanneer: Donderdag 8 november 2018
  • Tijd: 08.30 - 11.30 uur
  • Waar: ​Novel-T Enschede, The Gallery, Hengelosestraat 500, 7521AN Enschede

Voor meer informatie en aanmelding: www.how2finance.nl