IGNITE award daagt social startups uit!

11 mei 2020

Op 1 juni start de inschrijving voor de zesde editie van de IGNITE Award. Sociaal ondernemers uit Oost-Nederland maken kans op investering van €100.000. 

IGNITE is een groeiprogramma voor social startups in Oost-Nederland die een sociaal of maatschappelijk doel nastreven. Uit alle inzendingen worden acht deelnemers gekozen. Deze acht ondernemers krijgen, middels een intensief trainingstraject én de kans op een investering van 100.000 euro, de mogelijkheid hun onderneming echt op poten te zetten. De inschrijving sluit op 31 juli.

Juist in deze roerige tijden kijken startend sociaal ondernemers vooruit. Zij durven nieuwe oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen uit te proberen. Maar hoe doe je dat op een financieel duurzame manier? IGNITE – een initiatief van het Anton Jurgens Fonds – helpt hen haalbare businesscases te ontwikkelen.

Deelnemende startups worden na aanmelding beoordeeld op maatschappelijke impact, ondernemerschap, financiële haalbaarheid en het vermogen om in de toekomst op te schalen. De meest veelbelovende social startups worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Meer weten? Kijk op www.igniteaward.nl

Startend sociaal ondernemers kunnen zich aanmelden via: www.igniteaward.nl/aanmelden