Kick-off 3e tranche Multiply op 11 september!

26 juni 2017

Verandert er veel om u heen? Verschijnen er iedere week nieuwe concurrenten op plekken die u niet verwacht? Ziet u nieuwe kansen ontstaan en ontbreekt het u aan de tijd om erop in te springen? Bent u MKB-ondernemer in Enschede in de industrie, handel of dienstverlening met minimaal 5 medewerkers?

Namens de strategische partners Saxion Hogeschool, Gemeente Enschede en Rabobank Enschede-Haaksbergen nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan het Multiply dat op 11 september weer van start gaat.

Een business-school-student en deskundige professionals dagen u drie maanden lang uit om ‘out of the box’ te denken en marktkansen om te zetten in nieuwe business. Denk aan internationalisering, nieuwe serviceconcepten, marketing- en salesideeën enzovoort. De student schrijft onder professionele begeleiding een concreet uitvoerbaar businessplan dat u helpt mee te veranderen de komende jaren!

We verwachten van u, naast een beetje tijd, koffie en een werkplek vooral commitment om tot een duurzaam businessplan te komen.

Waarom noemen we het project Multiply?

Delen is vermenigvuldigen. Het delen van kennis, ideeën en inspiratie zorgt voor een positief sneeuwbaleffect. Door het verbinden van mensen en het delen van kwaliteiten kunnen we met elkaar geweldige resultaten behalen. Door ideeën te delen komt er ruimte voor inspiratie en wordt kennis of daadkracht vermenigvuldigd. Inmiddels zijn 2 tranches van Multiply succesvol gerealiseerd en hebben ca. 35 ondernemers een mooi businessplan voor de toekomst in handen. Start van de derde tranche van Multiply is op 11 september a.s. met een Kick-off.

Aanmelding kan tot 6 september a.s. op Multiply@saxion.nl. Het aantal deelnemers is beperkt dus meld u snel aan! Meer informatie over Multiply vindt u op de website van saxion