Mijn Digitale Zaak: klaar voor de digitale toekomst?

handdruk met een virtuele hand uit de computer
14 juni 2022

Retailers en andere ondernemers die gebruikmaken van digitale mogelijkheden groeien sneller, zijn winstgevender en werken efficiënter. Digitalisering bespaart tijd en geld en maakt een bedrijf toekomstbestendiger. Het nieuwe initiatief Mijn Digitale Zaak gaat retailers hierbij helpen.

Voor veel retailers is digitaliseren een lastig onderwerp. Waar liggen de beste digitale kansen? Waar begin u? Met welke digitaliseringspartner gaat u in zee?

Het driestappenplan van Mijn Digitale Zaak helpt hierbij:

  1. Met de digitaliseringsscan krijgt de retailer gratis een persoonlijk digitaliseringsplan.
  2. Via het digitaliseringsaanbod vindt de retailer passende en betrouwbare leveranciers.
  3. Met de digitaliseringssubsidie krijgt de retailer 50% van de investering vergoed tot een maximum van € 2.500.

Op 29 juni, van 9.00 tot 10.00 uur lanceert Mijn Digitale Zaak met een online evenement en u kunt hierbij zijn.

Meld u aan voor de online lancering!

Tijdens de lancering op van Mijn Digitale Zaak ontdekt u de kansen die dit initiatief biedt. Dus bent u benieuwd naar Mijn Digitale Zaak vanuit uw rol als belanghebbende of Retail?

Meld u dan nu aan via: Klaar voor de digitale toekomst? (kvk.nl)

Programma

  • Opening van het evenement door dagvoorzitters Astrid Feitsma van KVK en Harry Bijl van INretail.
  • Toelichting van het programma ‘Mijn Digitale Zaak’ door initiatiefnemers; Quirien Verbakel-Veldman van KVK, Jesse Schreurs van MKB- Nederland en Saskia Goercharan van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).
  • Inspiratieverhalen van retailers Disino, Intratuin en Uipkes Vloeren.
  • Gesprek met centrummanagers, bankiers, leveranciers en accountants in de zaal over wat dit programma kan betekenen voor hun achterban.

Tijdens het evenement worden uw vragen en suggesties live via de chat beantwoord door adviseurs van INretail, KVK, MKB-Nederland en RVO. Mocht u nu al vragen hebben over deze bijeenkomst of over Mijn Digital Zaak, stuur dan een email naar mijndigitalezaak@kvk.nl  Of kent u collega’s en anderen die dit event ook niet mogen missen? Stuur dan vooral deze link door!

Mijn Digitale Zaak is een gezamenlijk initiatief van INretail, KVK, MKB-Nederland, in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. RVO voert de bijbehorende subsidie uit.