MKB Dag van de Ondernemer, 15 november, aanmelden kan nog!

29 oktober 2019

Je oriënteren, je ideeën delen, je plannen toetsen, antwoord op je vragen krijgen en tips en adviezen ontvangen van ervaren ondernemers. Voor al deze dingen kun je op vrijdag 15 november terecht bij de Dag van de Ondernemer - Enschede.

En dat dan ook nog eens bij jou in de buurt, in Enschede. Met allerlei enthousiaste netwerken uit jouw regio. Laat je inspireren tijdens de werksessies en workshops en ga netwerken. Dit is hét moment om een volgende stap te zetten met jouw (plannen voor je) eigen bedrijf. Het kost je niks dan tijd. Dus kom, zet die stap en meld je aan!

Wanneer: Vrijdag 15 november 2019 van 12:00 tot 18:00 uur

Waar: START!bySaxion, gebouw: Alphons Ariëns, Ariënsplein 1-300, 7511 JX Enschede

Welke starter ben jij? Nog oriënterend, net begonnen of heb je al een mooie groeiende start-up onderneming? In welke fase je ook zit, dit event in Enschede zit boordevol met kennis, inspiratie, ondernemersverhalen en netwerkmogelijkheden binnen iedere fase van het jonge ondernemerschap. Herken jij jezelf in onderstaande greep van voorbeelden waar je als startende en groeiende ondernemer mee te maken krijgt? Meld je dan ook gratis aan voor dit event!

Dag van de Ondernemer Enschede is een samenwerking van de Gemeente Enschede, MKB Twente, Rabobank en Saxion om ondernemerschap te stimuleren in de regio Oost-Nederland.