MKB Dag van de Ondernemer - Enschede 20 november 14.00 uur

03 november 2020
Op de MKB Dag van de Ondernemer willen we alle ondernemers in Enschede bedanken voor hun lef en doorzettingsvermogen. Daarom nodigen wij je uit voor de "De ondernemer in de spotlights" op vrijdag 20 november a.s. om 14.00 uur. 
 
Deze online show, boordevol kennis, humor en inspiratie organiseren we samen met Saxion Centrum voor Ondernemerschap, Rabobank en MKB-Twente. Het kost je slechts een uurtje in tijd, maar opent de deuren naar een uitgebreid regionaal platform met experts, netwerkorganisaties en ondernemersloketten. En het wordt nog leuk ook!
 
Via de website www.dvdo-enschede.nl vind je het programma en kun je je ook aanmelden.
 
De accountmanagers van ons Ondernemersloket adviseren bij allerlei vraagstukken die je als ondernemer tegenkomt. Zoals verbouwplannen, ontheffingen of subsidiemogelijkheden. Bovendien beschikken ze over een uitgebreid netwerk. Ze brengen je graag in contact met andere ondernemers, ondernemersverenigingen en partners die je kunnen ondersteunen in het ondernemerschap.
 
Heb je nu al vragen of opmerkingen? 
Bel dan Ondernemersloket Enschede, tel. (053) 481 5150, mail naar: ondernemersloket@enschede.nl of kijk op www.enschede.nl/ondernemers 
 
Wij wensen je veel succes bij het ondernemen in Enschede!