Multiply: delen is vermenigvuldigen

05 juli 2018

MKB-ondernemers zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de 5e ronde van Multiply. Op 10 september wordt hiermee gestart en duurt tot eind november.

Inmiddels bestaat Multiply 2 jaar en hebben ca. 100 ondernemers ongeveer 250 studenten met succes meegedaan. Resultaat zijn prachtige businessplannen waar MKB ondernemers echt wat aan hebben, en relevante praktijkervaring voor studenten welke issues er spelen binnen MKB bedrijven. Een fantastisch resultaat dus met wederkerigheid!

Over Multiply

Multiply brengt MKB-ondernemers en derdejaars studenten van Saxion Hogeschool bij elkaar met als doel een (business) plan te schrijven voor de ondernemer ‘dat er toe doet’ en dat de ondernemer meer inzichten en houvast biedt in een steeds sneller veranderende wereld. Ondernemer en student worden voor een periode van 3 maanden aan elkaar gekoppeld om deze doelstelling te realiseren. 

Ondernemers en studenten worden begeleid door coaches, er zijn inloopspreekuren om vragen van ondernemers en studenten te kunnen beantwoorden, en worden 4 workshops georganiseerd om ondernemers en studenten te inspireren.

Meer informatie

Multiply kost u niets, behalve een investering in tijd voor deelname aan de workshops en tijd voor de samenwerking met de student. Meer informatie vindt u op de website van Multiply. Aanmelden voor ronde 5 van Multiply kan op de website of door een mail te sturen naar multiply@saxion.nl.