Multiply zoekt MKB ondernemers!

07 januari 2020

Multiply brengt MKB-ondernemers en studenten van Saxion Hogeschool bij elkaar met als doel een (business) plan te schrijven voor de ondernemer ‘dat er toe doet’ en dat de ondernemer meer inzichten en houvast biedt in een steeds sneller veranderende wereld. Op 24 februari 2020 start de volgende ronde van Multiply, dat is de 8e. Die duurt tot eind april.

Ondernemer en student worden voor een periode van 3 maanden aan elkaar gekoppeld om tot een (business) plan te komen.

Ondernemers en studenten worden begeleid door coaches, er zijn inloopspreekuren om vragen van ondernemers en studenten te kunnen beantwoorden, en worden 4 workshops georganiseerd om ondernemers en studenten te inspireren.

Multiply kost u niets, behalve een investering in tijd voor deelname aan de workshops en tijd voor de samenwerking met de student.

Inmiddels bestaat Multiply  ruim 3 jaar en hebben ca. 125 ondernemers ongeveer 350 studenten met succes meegedaan. Resultaat zijn prachtige businessplannen waar MKB ondernemers echt wat aan hebben, en relevante praktijkervaring voor studenten welke issues er spelen binnen MKB bedrijven. Een fantastisch resultaat dus met wederkerigheid!

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de 8e ronde van Multiply. Informatie over Multiply vindt u op de website van Saxion.

Via deze site kunt u zich ook inschrijven.

Multiply is een initiatief van: