NIEUW: Oriëntatietraining Sociaal ondernemen door ROZ

18 mei 2017

Wat is sociaal ondernemen? Wat kan sociaal ondernemen voor u en uw (nog te starten) bedrijf betekenen? Voor alle ondernemers en starters die meer willen weten over dit onderwerp organiseert ROZ een oriëntatietraining Sociaal ondernemen op maandagavond 12 juni 2017 van 19.00 – 21.30 uur in Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo.

Sociaal ondernemen is trending topic. Steeds meer ondernemers en starters realiseren zich dat het creëren van maatschappelijke impact van toegevoegde waarde is. Niet alleen voor de maatschappij, maar ook voor hun eigen bedrijf. Klanten en opdrachtgevers vragen hier steeds vaker naar bij het aangaan van samenwerkingen.

Maar wat houdt sociaal ondernemen nu precies in? Wat is het verschil met maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wanneer bent u sociaal ondernemer en wie kan u daarbij helpen? In deze training geeft ROZ hier onder andere aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden inzicht in. De deelnemers maken kennis met het speelveld van sociaal ondernemers en voorbeelden van verdienmodellen. Er is volop de gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan met collega ondernemers en het ROZ hierover.  

Na het volgen van deze training kent het begrip sociaal ondernemen voor de deelnemers geen geheimen meer, weten zij of sociaal ondernemen iets voor hen en/of hun bedrijf is en hoe het ROZ hierbij kan ondersteunen. De training wordt verzorgd door Marte di Prima en Ilse van den Brand, accountmanagers sociaal ondernemen van het ROZ.

Aanmelden

Deelname is gratis. Aanmelden voor deze training kan via de website trainingen.rozgroep.nl. Er is plek voor 15 deelnemers, wees er snel bij.