Nieuwe MKB-beurs: Haal Twents talent in huis!

04 juli 2019

Tien bedrijven die tien beurzen aanbieden. Dat is het idee achter de nieuwe MKB-beurs, een initiatief van de UT en de Rabobank. Het doel is om Twentse bedrijven te versterken en kennis te behouden in de regio Twente.

Versterk uw kennispositie in de branche!

Hoe kan ik blijven innoveren in een snel veranderende wereld, is een vraag die veel Twentse ondernemers bezig houdt. Tegelijkertijd vragen studenten zich af of ze na hun afstuderen aan de slag kunnen in Twente en welke interessante bedrijven de regio kent. Om het Twente bedrijfsleven en aanstormende talenten samen te brengen, starten de Rabobank en de Universiteit Twente het MKB- initiatief ‘Haal Twents talent in huis’.

We zoeken Twentse, Technologische bedrijven die zich als partner willen verbinden aan het MKB- initiatief ‘Haal Twents talent in huis’. U neemt deel aan een van de kenniscommunities, elk bestaand uit tien bedrijven en tien masterstudenten. U kunt de studenten vragen om mee te denken met business cases en innovatieve vraagstukken waar actuele kennis onmisbaar is. U spreekt met de studenten af wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Dat kan ook een stage of afstudeeropdracht zijn.

Deelnemende UT-masterstudenten krijgen met zo’n beurs twee jaar van hun master vergoed.

Kijk op MKB-beurs voor meer informatie en/of u aan te melden.