OndernemersPanel Enschede; praat mee, doe mee!

11 mei 2022

Het OndernemersPanel is een online panel waar Enschedese ondernemers aan deel kunnen nemen en wordt ingezet om meningen, voorkeuren en ervaringen van ondernemers over Enschede te peilen.

Naast alle lopende contacten en samenwerkingen die er al zijn met ondernemers, wil de gemeente Enschede graag weten hoe Enschedese ondernemers over de volle breedte, van winkeliers tot industrie, denken over bepaalde onderwerpen, zoals bijvoorbeeld over bedrijfshuisvesting of onderhoud openbare ruimte

Het OndernemersPanel is een online panel waar Enschedese ondernemers aan deel kunnen nemen en wordt ingezet om meningen, voorkeuren en ervaringen van ondernemers over Enschede te peilen. Het Ondernemerspanel richt zich op directeuren/eigenaren van bedrijven en filiaalhouders/vestigingsmanagers van bedrijfsvestigingen in Enschede. Deelnemers van het panel ontvangen gemiddeld 2 keer per jaar via internet een vragenlijst.

Resultaten peiling

De resultaten van uitgezette ondernemerspeilingen gebruikt de gemeente bij het maken van beleid en het nemen van besluiten. Als deelnemer van het OndernemersPanel kun je met de gemeente meedenken over onderwerpen, die relevant zijn voor jouw onderneming, organisatie of bedrijf. Kortom, een dienstverlening en beleid waarin de stem van de ondernemer telt. De resultaten van de eerste 3 peilingen kun je terug lezen op: https://www.enschedepanel.nl/ondernemers/resultaten.

Ook meedoen?

Schrijf je in via https://www.enschedepanel.nl/ondernemers/inschrijven