Ondernemerspeiling Overijssel: Wat heb jij nodig om de coronacrisis door te komen?

01 september 2020

Welke impact heeft de Corona-crisis op jouw bedrijf? Welke maatregelen zijn nog nodig, wat moet beter? Die vragen staan centraal in een korte vragenlijst die tot 8 september openstaat. 

In juni 2020 hebben we over de corona-impact een eerste peiling uitgevoerd. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en is er veel gebeurd. Daarom nu een tweede peiling.

De resultaten zijn input voor de (lokale/provinciale) overheid om op basis van de behoefte en ervaringen van ondernemers de ondersteuning te optimaliseren.

Hoe groter het aantal deelnemers, des te effectiever de overheid kan helpen met aanvullende provinciale- en lokale maatregelen en acties.

De enquête neemt maximaal tien minuten van je tijd in beslag en wordt komende maanden herhaald om de ontwikkelingen bij ondernemers te monitoren.

Help ons daarbij: vul de enquête in en stuur hem door aan collega-ondernemers! We proberen zoveel mogelijk ondernemers te bereiken.

De link naar de vragenlijst: www.rightmarktonderzoek.nl/ondernemerspaneloverijssel  De enquête staat open tot 8 september 2020.

Bij voorbaat dank.

VNO-NCW, Provincie Overijssel, Oost NL en MKB Nederland