Op zoek naar talent? Ga de samenwerking aan met de Student Union en haar talentpool!

05 september 2017

De Student Union is de overkoepelende organisatie van alle studenten organisaties (meer dan 130) van de Universiteit Twente.

Ze zijn naast belangenbehartiger van al deze studenten ook beleidsverantwoordelijk voor de volgende studentzaken: sport, cultuur, de Kick-In (introductie tijd van alle nieuwe studenten hier in Enschede), de Union-gebouwen en tot slot op het vlak van ondernemerschap. Meer informatie is te vinden op de website.

De talentpool van de Student Union is een initiatief dat talentvolle studenten van de UT op een leuke manier in aanraking wil laten komen met bedrijven. In deze talentpool zitten ambitieuze studenten die, na het voltooien van een fulltime bestuursjaar, door middel van een uitgebreid reflectieverslag hun leerervaring kenbaar hebben gemaakt.

De Student Union is op zoek naar bedrijven die interesse hebben in een samenwerking met de Student Union en haar talentpool. Studenten kijken vaak naar de randstad maar weten vaak niet wat voor een interessante bedrijven er hier in de regio gevestigd zijn. Als uw interesse gewekt is en in gesprek wilt gaan dan kuntĀ u mailen naar: t.l.j.elfrink@utwente.nl.