Pas op dat je geen donut wordt

01 december 2017

Dankzij Mark de Lat en Kaj Morel van de Betekeniseconomie in Twente weten we nu waarom we moeten oppassen dat we geen donut worden.

Tijdens de Werkpakt bijeenkomst op donderdagavond 30 november hebben zij ons meegenomen in de wereld van betekeniseconomie en identiteitsmarketing. Ook Jenny Holtrop van het Leerwerkloket Twente heeft ons laten inzien dat taal een belangrijke werknemersvaardigheid is. We werden deze avond verwelkomd in de prachtige showroom van Hartman en door een prachtige dame in een ‘smakelijke’ jurk van Tweetal Belevingscatering.

Tijdens de bijeenkomst hebben we 12 certificaten uitgereikt; een aantal op trots op te zijn. Sallandse Wegenbouw, Tweetal Belevingscatering, Donkergroen, Lansink Schilderwerken, Meulenbroek Machinebouw, Onderhoud Enschede, Twente Milieu, ASG the Netherlands, Visschedijk, Traffic Beveiliging, Esschert Design en Polaroid Originals van harte gefeliciteerd met jullie Werkpakt keurmerk! Voor Sallandse Wegenbouw was dit de eerste keer dat ze het keurmerk uitgereikt kregen. Daarnaast waren er een aantal ondernemers aanwezig die nog geen Werkpakt keurmerk hebben, maar wel geïnteresseerd zijn in sociaal ondernemerschap. We hopen dat we bij één van de volgende Werkpakt bijeenkomsten het keurmerk aan hen mogen uitreiken!

Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze op onze Facebookpagina.