Praat mee met het Ondernemerspanel Enschede!

07 januari 2020

Laat u, net als uw collega-ondernemers, ook uw stem horen via het Ondernemerspanel Enschede? Wij beseffen dat uw tijd schaars en kostbaar is, maar willen toch graag weten welke onderwerpen of zaken bij u spelen of wat u belangrijk vindt!

Daarom hebben wij het initiatief genomen een Ondernemerspanel op te zetten en bieden wij u de mogelijkheid om mee te praten via het Enschedese Ondernemerspanel! 

 

Waarom een Ondernemerspanel?

Naast alle lopende contacten en samenwerkingen die er al zijn met ondernemers, willen we graag weten hoe Enschedese ondernemers over de volle breedte, van winkeliers tot industrie, denken over bepaalde onderwerpen, zoals bijvoorbeeld over bedrijfshuisvesting of onderhoud openbare ruimte. 

 

Wat vragen wij van u?

Een paar keer per jaar een korte digitale vragenlijst in te vullen, over uiteenlopende onderwerpen. U kunt in een kort tijdsbestek uw mening of oordeel geven op een moment dat u het beste schikt.

 

Wat krijgt u van ons?

Een dienstverlening en beleid waarin de stem van de ondernemer telt. Ook ontvangt u per peiling een terugkoppeling van de belangrijkste uitkomsten, in de vorm van een beknopte factsheet. Naast inzicht in de resultaten kunt u zo ook uw mening afzetten tegen de gemiddelde mening van Enschedese ondernemers. 

Wij hopen dat u van deze uitnodiging gebruik wilt maken en stellen uw betrokkenheid bij de stad erg op prijs!

 

Ook deelnemen?

Schrijf je in voor het OndernemersPanel