REMINDER: Handelsmissie naar Polen voor bedrijven uit Twente / Euregio

23 januari 2019

Richt u zich als Twentse ondernemer op internationale groei, werkt u aan innovatieve businesskansen en heeft u interesse in de zakelijke mogelijkheden in Polen? Ga dan met burgemeester Onno van Veldhuizen mee naar de provincie Rzeszow in Polen en reserveer van 15 t/m 17 april 2019 in uw agenda!

 

Polen biedt verrassend veel samenwerkingsmogelijkheden voor bedrijven en instellingen uit Twente en Euregio, o.a. op het gebied van creatieve technologie en ICT. Zo hebben goed opgeleide programmeurs veel potentie en zijn ambitieuze ICT-bedrijven op zoek naar business partners. Zij willen samenwerken, elkaar ondersteunen en groeien. Ook zijn er kansen voor gezamenlijke projecten met kennisinstellingen, onderwijs en overheid. Meer feiten en cijfers over Polen vindt u op www.enschede.nl/polen

In samenwerking en met ondersteuning van Twentse netwerkorganisaties, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de Nederlandse Ambassade, Pools-Nederlandse KvK in Warschau, de stad en Provincie Rzeszow organiseren wij deze handelsmissie en “factfinding trip”.

Tijdens de missie maakt u kennis met de provincie Rzeszow, wat zij voor u kunnen betekenen en hoort u welke ondersteunende mogelijkheden en financiële regelingen de stad en provincie u kan bieden. Op basis van uw wensen kunnen we B2B- en matchingsgesprekken voor u organiseren.

Wij horen graag wat uw verwachtingen zijn en wie u wilt ontmoeten in Polen.

 

Maak uw interesse tijdig kenbaar, het liefst voor 15 maart a.s. en wij stemmen graag het programma hierop af! Aanmelden kan via http://bit.ly/2PLaprOL

Meer weten over de ondernemerskansen in en met Polen en deze handelsmissie?

Neem contact op met Agnieszka Schipper, accountmanager Ondernemen in Polen.

Telefoon:  +31 6 30871767 of E-mail: a.schipper@enschede.nl