Ronde 4 van Multiply gaat binnenkort van start!

10 januari 2018

Inmiddels zijn er al 3 tranches van Multiply succesvol afgerond

Vanaf 8 februari 2018 zal de volgende tranche van start gaan. Aanmelden kan tot 5 februari via multiply@saxion.nl. Het aantal deelnemers is beperkt dus meld u snel aan! Meer informatie vindt u op de website van Saxion.

Over Multiply

Een business-school-student en deskundige professionals dagen u drie maanden lang uit om ‘out of the box’ te denken en marktkansen om te zetten in nieuwe business. Denk aan internationalisering, nieuwe serviceconcepten, marketing- en salesideeën enzovoort. De student schrijft onder professionele begeleiding een concreet uitvoerbaar businessplan dat u helpt mee te veranderen de komende jaren. Door ideeën te delen, komt er ruimte voor inspiratie en wordt kennis of daadkracht vermenigvuldigd!

We verwachten van u, naast een beetje tijd, koffie en een werkplek, vooral commitment om tot een duurzaam businessplan te komen.

Aanmelden voor 5 februari a.s.

Verandert er veel om u heen? Verschijnen er iedere week nieuwe concurrenten op plekken die u niet verwacht? Ziet u nieuwe kansen ontstaan en ontbreekt het u aan de tijd om erop in te springen? Bent u MKB-ondernemer in Enschede in de industrie, handel of dienstverlening met minimaal 5 medewerkers? Meld u dan nu aan voor het project Multiply!