TechMed Event 3 en 4 november 2021

TechMed event
13 oktober 2021

Medische technologie gaat sneller dan ooit. Het is de beste oplossing om toekomstige zorg toegankelijk, betaalbaar en - simpelweg - beter te maken. Het TechMed Event, op 3 en 4 november 2021 in Twente, staat in het teken van de laatste technisch-medische ontwikkelingen. En vooral: samen impact creëren.

Nieuwsgierigheid, samenwerking en klinische praktijk staan centraal bij dit evenement georganiseerd door het TechMed Centre (Universiteit Twente) en het WTC Twente in samenwerking met MedTech Cluster Twente.

Het TechMed Event brengt klinische partners, businessrelaties en onderzoekers samen. Je wordt geïnformeerd en geïnspireerd over de nieuwste wetenschappelijke inzichten, nieuwe innovaties en unieke technologische oplossingen die de gezondheidszorg zullen transformeren in het voordeel van ons allemaal. Wij geloven dat nieuwsgierigheid, gezamenlijk onderzoek en innovatie helpen om vooruitgang te creëren, ontdekken en uit te werken om de patientjourney te verbeteren. Pas je eigen programma aan, ontmoet toonaangevende stakeholders en laat je inspireren door presentaties over de toekomst van de zorg.

Website: http://techmedevent.com