Week van het Ondernemen

06 november 2017

Volgende week tijdens de Global Entrepreneurship Week wordt in meer dan 160 landen ondernemerschap gevierd. In de derde week van november vinden in Nederland meer dan 100 evenementen plaats.

Ondernemersloket Enschede zet op 17 november, op de Dag van de Ondernemer, een aantal ondernemers in het zonnetje. Bestuursleden van Enschedese ondernemersverenigingen zijn deze ochtend uitgenodigd voor een ontbijtsessie. Ook ROZ biedt ondernemers een week vol ondernemerschapsactiviteiten, trainingen en bijeenkomsten voor starters, zzp’ers en ondernemers. Meer informatie over het programma is te vinden op rozgroep.nl/wvho

Maandag 13 november wordt de Startersprijs Midden Twente uitgereikt tijdens het Starterscafé in het Rabotheater in Hengelo.

Voor iedereen die meer wil weten over sociaal ondernemerschap geeft ROZ op dinsdag 14 november de oriëntatietraining Sociaal ondernemen. Ook gemeente Enschede heeft sociaal ondernemerschap hoog in het vaandel staan. Het Werpakt keurmerk wordt in Enschede toegekend als beloning voor sociaal ondernemerschap.

Op 14 november is ook het Pitchevent van STAR/T, een project voor ondernemende statushouders waarin ROZ één van de partners is.

Woensdag 15 november organiseert ROZ samen met Rabobank Twente Oost en de gemeenten Oldenzaal, Losser en Dinkelland een netwerkcafé voor starters en zzp’ers.

Vrijdag 17 november is de Dag van de Ondernemer. MKB Nederland heeft de derde vrijdag in november sinds vorig jaar bestempeld als ‘Dag van de ondernemer’. Een dag om ondernemers in het zonnetje te zetten. En dat gaat ROZ ook doen. Welke ondernemers? Dat blijft nog een verrassing.