#WoensdagWerkt 13 januari

13 januari 2021

Onder deze noemer helpen we op woensdag werkzoekende Enschedeërs op weg.

Daarnaast informeren en inspireren we de Enschedese werkgevers over mogelijkheden en kansen voor plaatsingen en leer/werk-trajecten in Enschede. Deze week vragen we aandacht voor Wybe Jongema.

25 jarige Wybe Jongema met in zijn hand het bewijs van de succesvol afgeronde opleiding."Mijn naam is Wybe, ik ben 25 jaar en afgelopen november heb ik mijn opleiding werktuigbouwkunde aan hogeschool Saxion succesvol afgerond. Nu wil ik graag mijn kennis en ervaring in de praktijk brengen in een uitdagende startersfunctie op het gebied van werktuigbouwkunde.

Enkele voorbeelden van functies die ik erg interessant vind zijn: Junior ingenieur, ontwerper/constructeur, windturbinemonteur, zonnepaneelmonteur. Uiteraard sta ik open voor andere, niet typische ingenieurs functies. Het belangrijkste vind ik dat ik mijn technische kennis voor maatschappelijk belang inzet. Bijvoorbeeld in de duurzame sector.

Ik heb een flexibele en creatieve werkhouding waardoor ik vaak tot mooie en innovatieve oplossingen kom. Ik haal er erg veel plezier uit om continue dingen te ontwikkelen en daarmee ook mezelf steeds verder te ontwikkelen. Verder ben ik door mijn opgedane ervaringen binnen mijn stages, studie en studentenvereniging (bestuursjaar en commissies) er achter gekomen dat ik makkelijk ben in de omgang en communicatief vaardig ben. Ook kan ik goed prioriteiten stellen, werken onder druk van deadlines en beschik ik over doorzettingsvermogen. Verder ben ik een teamspeler die graag in een hecht team werkt. Ik help graag mensen

Ben of ken je iemand die een uitdagende startersfunctie voor mij heeft? Dan kom ik erg graag in contact met jou. Contacteer mij dan via LinkedIn of via mijn werkzoekendenbegeleider Rob Woltering"