#WoensdagWerkt 17 februari

17 februari 2021

Onder deze noemer helpen we op woensdag werkzoekende Enschedeërs op weg.

Daarnaast informeren en inspireren we de Enschedese werkgevers over mogelijkheden en kansen voor plaatsingen en leer/werk-trajecten in Enschede. Deze week vragen we aandacht voor Danny Nöthen.

"Ik ben Danny Nöthen, de afgelopen 7 jaar heb ik gewerkt als docent economie op de diverse scholen in Gelderland en Overijssel. In de 24 jaar daarvoor heb ik altijd gewerkt in de financiële sector als adviseur op het gebied van schade, leven, hypotheken en vermogen. Aangezien het onderwijs mij niet gebracht heeft waar ik op gehoopt had vooraf, ben ik nu bezig met het behalen van mijn WFT-certificaten om zodoende weer te kunnen instromen in de financiële wereld.

Mijn kwaliteiten zijn: enthousiast, communicatief, betrouwbaar, teamplayer, leergierig, flexibel, betrokken en efficiënt. Het genereren en onderhouden van cliënten is iets wat bij mij past. Ik kan zowel individueel als in teamverband uitstekend functioneren. Ben jij diegene, of ken je iemand die mij die leuke uitdaging wil en kan bieden in de financiële wereld? Graag zou ik mijn steentje willen bijdragen aan een leuk team, ik ben voor 28 tot 40 uur per week beschikbaar. Ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging!  

Ben of ken jij iemand die een uitdagende startersfunctie voor mij heeft waarbij ik mijn opgedane kennis in de praktijk kan toepassen? Contacteer mij dan via LinkedIn of neem contact op met jobcoach Marlous Euverman."