#WoensdagWerkt! 21 april

iemand achter de laptop die aantekeningen maakt
21 april 2021

Onder deze noemer gaan we iedere woensdag werkzoekende Enschedeers op weg helpen én Enschedese werkgevers informeren en inspireren over kansen op de arbeidsmarkt.

Deze week vragen we aandacht voor Mischa van der Werf.

portretfoto van Mischa van der WerfHallo allemaal, mijn naam is Mischa van der Werf en ik sta te springen om te beginnen aan een nieuwe uitdaging in de creatieve sector. Ik ben per direct beschikbaar en ben opzoek naar een baan van 32 tot 40 uur per week.

Ik haal veel energie uit vormgeving en illustraties en hier heb ik ook veel ervaring in opgedaan tijdens verschillende opdrachten. Daarnaast heb ik ervaring met 3d-modeling, drukwerk, animatie en game development. Mensen die mij goed kennen omschrijven mij als een creatieve teamspeler. Iemand die dingen verassend vanuit verschillende invalshoeken kan bekijken en zo tot unieke ideeën en creaties kan komen.

Mijn kwaliteiten en eigenschappen hoop ik op korte termijn in te kunnen zetten bij een mooi bedrijf in functies zoals vormgever, illustrator, animator of designer.Ik ben mij breed aan het oriënteren en sta uiteraard ook open voor functies die hier raakvlak mee hebben.

Bent u of kent u degene die een nieuwe uitdaging voor Mischa heeft? Neem dan contact op met werkzoekendenbegeleiders Marlous Euverman of Rob Woltering.

Voor direct contact en meer informatie: