Word ook Werkpakt-werkgever!

04 juli 2017

Voor werkgevers die zich nadrukkelijk onderscheiden door sociaal ondernemerschap heeft de gemeente Enschede het Werkpakt keurmerk. Werkpakt-werkgevers onderkennen de talenten van (langdurig) werkzoekenden, bieden hen perspectief en vertalen dit in succesvol en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De gemeente verstrekt het Werkpakt keurmerk aan werkgevers die, samen met de gemeente en andere partners, aantoonbaar bijdragen aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden en daarbij optreden als ambassadeur en betrokken partner. 

Met het keurmerk kunt u uw sociale gezicht tonen en dat wordt, zowel nationaal als internationaal, in het zaken doen steeds belangrijker. Het keurmerk Werkpakt is ook aantrekkelijk indien u als bedrijf geïnteresseerd bent in opdrachten van de gemeente. Bij inkoop en aanbestedingen vanuit de gemeente Enschede hebben Werkpakt-ondernemers een streepje voor. U wordt vermeld op de Werkpakt-website van de gemeente Enschede en u wordt voor diverse netwerkbijeenkomsten uitgenodigd. Ook betaalt sociaal ondernemen zich uit in een goede sfeer op de werkvloer en een goed imago.

Wilt u voor een Werkpakt keurmerk in aanmerking komen? Vraag het aanvraagformulier aan door een mail te sturen aan werkpakt-keurmerk@enschede.nl.

De eerstvolgende uitreiking van het keurmerk vindt plaats op 13 juli 2017.