Corona: aangepaste dienstverlening

Vanwege het coronavirus nemen wij een aantal maatregelen. Bekijk per onderwerp waar u rekening mee moet houden. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Nieuws

  • Twentse onderwijsinstellingen organiseren Week van de Duurzaamheid

    ROC van Twente, Saxion Hogeschool en de Universiteit Twente organiseren samen met diverse partners in de week van 5-10 oktober gezamenlijk de Week van de Duurzaamheid. Een week vol evenementen, zowel fysiek als online, waarbij deelnemers kennismaken met duurzame initiatieven in de regio Twente – en inspiratie opdoen over hoe zij zelf bij kunnen dragen aan een duurzame samenleving. 

  • Webcast Family Next op 8 oktober a.s.

    Ben jij ondernemer in een Overijssels familiebedrijf en wil je aan de slag met digitalisering of duurzaamheid? Of staat de volgende generatie in de startblokken om het bedrijf over te nemen? Dan is Family Next een steun in de rug! We vertellen je alles over ons programma tijdens onze webcast op 8 oktober. Houd van 16.00 tot 17.00 uur alvast vrij in je agenda!

  • Veilig uw pand verhuren?

    Voorkom dat criminelen onderdak krijgen voor hun activiteiten en dat u zelf onbedoeld betrokken raakt bij criminaliteit.

Alle producten en diensten