Asfalteringswerkzaamheden Usselerrondweg en Haaksbergerstraat

05 augustus 2016

Op maandag 29 augustus 2016 start aannemer TWW met asfalteringszaamheden aan de Usselerrondweg en Haaksbergerstraat in de gemeente Enschede.

Daarbij wordt de deklaag asfalt vervangen van de Usselerrondweg vanaf de kruising met de Bruggertstraat tot aan de toegang naar het dierenasiel en de Haaksbergerstraat van de rotonde tot aan de Usselerstroom.

Planning en fasering

De werkzaamheden worden in 2 fases uitgevoerd.

De aannemer start op maandag 29 augustus 2016 met de kruising Usselerrondweg en Haaksbergerstraat. Van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september 2016 is de kruising volledig afgesloten. Gedurende de werkzaamheden aan de kruising blijft de Usselerrondweg, vanaf de Westerval tot aan de toegang naar de Intratuin open voor verkeer.   

Fase 2 betreft de Usselerrondweg vanaf de inrit naar Intratuin tot en met de kruising met de Bruggertstraat. Deze werkzaamheden worden in het weekend van 2 tot en met 4 september uitgevoerd. De kruising Usselerrondweg-Haaksbergerstraat is dan wel weer gereed en open gesteld voor verkeer. Tijdens de werkzaamheden aan fase 2 wordt ook ’s nachts doorgewerkt. Uiterlijk maandagochtend 5 september 2016 6:00 uur wordt de Usselerrondweg weer vrijgegeven voor verkeer.

Bereikbaarheid en omleidingen

Verkeer vanuit Haaksbergen wordt omgeleid via Beckum en Hengelo zuid (A35). Verkeer vanuit het centrum wordt omgeleid via de singels en de andere invalswegen (Westerval, Zuiderval en Burg. van Veenlaan/Wesselerbrinklaan).

Kijk op stadsingenieurs.enschede.nl voor meer informatie.