Heb jij een goed idee voor een sociale onderneming met maatschappelijke impact?

02 februari 2017

Kom je uit de regio Twente en heb je een geweldig idee om te ondernemen met een innovatieve dienst of product met maatschappelijke impact? Doe mee met Twente Move2Social!

10 partners werven en selecteren samen goede ideeën met maatschappelijke impact en ondernemers die deze impact organiseren in een sociale onderneming. Deze ondernemers worden begeleid en gestimuleerd met een intensief programma (tien dagdelen), vijf expertmeetings en begeleidend mentorschap en business coaching door ondernemers vanuit het netwerk. Om uiteindelijk de beste plannen voor te leggen aan een financieringstafel, waarmee plannen daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden.

Wat is Twente Move2Social?

Sociaal ondernemers zoeken innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Ze denken in kansen, zijn vernieuwend en dragen vaak actief bij aan de werkgelegenheid en sociale cohesie. Een sociale onderneming kent over het algemeen de nodige uitdagingen. Om ze hiermee op weg te helpen is op 1 februari het in Twente unieke project van start gegaan: Twente Move2Social. Uniek voor de (toekomstige) ondernemers, maar zeker ook uniek in de samenwerking van de partners.

Schrijf je in voor Twente Move2Social via www.twentemove2social.nl.

Meld je aan via het inschrijfformulier en we nemen daarna contact met je op voor een telefonisch intakegesprek. Na inschrijving wordt een selectie gemaakt van circa tien ondernemers die mee mogen doen met het programma.