Hoe blijf je als ondernemer vitaal?

Thema-avond bij ONE Twente over de balans tussen werk en privé

De eerstvolgende thema-avond bij ZP-netwerkvereniging ONE Twente staat in het teken van de balans tussen werk en privéleven. Nthabiseng Matube en Slessor Ettienne geven de  deelnemers dan tips om als zelfstandig ondernemer vitaal te blijven.

Nthabiseng Matube en Slessor Ettienne gaan het woensdag 16 maart  uitvoerig hebben over hoe je als ondernemer vitaal blijft. Want zeker als zelfstandig professional (ZP’er) is de scheiding tussen werk en privé soms flinterdun. Het is dus zaak daar de juiste balans in te vinden. Voor veel ZP’ers valt dat niet altijd mee.

Programma

Je bent gepassioneerd ondernemer. Je hebt het lekker druk en gaat geen uitdaging uit de weg. Tóch is er iets wat niet bevredigt. Sterker nog, je ervaart stress. Je zit niet lekker in je vel en als je eerlijk bent, begin je de passie voor je onderneming en jezelf kwijt te raken. Hoe ga je verder? Hoe kom je af van de frustraties, het vermoeide en teleurgestelde gevoel? Hoe geef je jezelf een boost? Wat doe je energieniveau op te krikken? Hoe combineer je werk met goede oefeningen en goede voeding?

Nthabiseng Matube en Slessor Ettienne gaan het je die woensdag 16 maart allemaal vertellen op de thema-avond van ONE met als onderwerp ‘De IK-factor’. Ze maken met jou een reis naar je eigen Utopia en laten je jouw passie en drive (her)ontdekken. En dus de kracht in jezelf! Uiteraard krijg je alle kans om je vragen te stellen. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 21.45 uur.

De thema-avonden van ONE Twente vinden plaats in De Melkweg, G.J. van Heekstraat 408 in Enschede. De bijeenkomsten van ONE zijn niet alleen voor de leden, ook geïnteresseerde niet-leden zijn van harte welkom om kennis te maken met het gezelligste ZP-netwerk van Twente. Aanmelden voor deze thema- en netwerkavond kan via het e-mailadres activiteiten@one-twente.nl.

Netwerkvereniging voor ZP’ers

ONE Twente is de belangen- en netwerkvereniging van Twentse ZP’ers. De stichting is opgericht in 2007 en zet zich in voor ZP’ers in de regio Twente. Iedere zelfstandige professional die staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, is welkom als lid. ONE Twente zet zich in om ZP’ers beter zichtbaar te maken voor elkaar en voor potentiële opdrachtgevers. Belangenbehartiging, zichtbaarheid en deskundigheid zijn de kernwoorden.
Meer informatie over ONE Twente is te vinden op one-twente.nl