Internationale ambitie? Doe mee!

22 juni 2016

Ben jij een ondernemer met een exportwens en kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Schrijf je dan nu in via www.ohmf.nl Wie weet sta jij op 23 november tijdens het finale-event op het podium en kun jij over een jaar zeggen dat je internationale droom is uitgekomen!

Voor het vierde jaar op rij kunnen ondernemers met een internationale droom zich inschrijven voor het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF). Het fonds is een initiatief van ING, KLM, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Ieder jaar helpen zij tien kleine- en middelgrote bedrijven bij het opzetten van een internationaal netwerk.

Ook dit jaar worden er tien nieuwe OHMF winnaars gekozen, die een jaar lang met raad en daad worden bijgestaan door de partners van het fonds. De inschrijving hiervoor start vandaag (dinsdag 21 juni) en sluit op vrijdag 30 september aanstaande.

De prijs

Als winnaar mag je een jaar lang gebruikmaken van de kennis en expertise van de partners van het fonds.

  • Met ING kun je sparren over jouw strategie en de kansen in het beoogde exportland, daarnaast stellen zij hun wereldwijde netwerk van experts ter beschikking.
  • KLM biedt twee vliegtickets, een Flying Blue Gold card en toegang tot het wereldwijde netwerk van KLM aan.
  • MKB-Nederland ondersteunt in kennis met onder andere een jaarlidmaatschap van MKB-Nederland en toegang tot informatieve bijeenkomsten en netwerkevenementen op het vlak van internationaal ondernemen.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken en RVO.nl ondersteunen de winnaars met deskundigheid en waardevolle internationale contacten, onder meer via hun wereldwijde buitenlandnetwerk bestaande uit ambassades, consulaten-generaal en NBSO’s en je neemt deel aan een bestaande handelsmissie.

Alvast succes met de inschrijving en wie weet zien we je op het finale-event!