Mix & Match-bijeenkomst Smart Industry

17 oktober 2016

De Kamer van Koophandel organiseert op 7 november in Hengelo een Mix & Match-bijeenkomst over Smart Industry.

Wilt u als ondernemer meekomen in de vierde Industriële revolutie - ook wel Industry 4.0 of Smart Industry genoemd – die zich nu aan het uitrollen is over de wereld? Dan ontkomt u er niet aan om Smart Industry te omarmen en uw bedrijfsprocessen anders in te richten.

Sommige ondernemers roepen dat ze om te overleven zelfs 180 graden moeten draaien met hun bedrijfsprocessen. Bedrijfsprocessen en zelfs producten worden steeds meer opgehangen aan het internet (Internet of Things). Datastromen en open data worden steeds belangrijker. ICT-toepassingen in bedrijfsprocessen nemen een steeds grotere vlucht. Robotisering doet zijn intrede, ook binnen het MKB. Communicatie tussen bedrijven, klanten en producten onderling, vindt steeds meer plaats via de digitale weg. Nieuwe technologieën ontzorgen steeds vaker onze maatschappij. Kortom, voldoende reden om u nader te verdiepen in de wereld, trends en ontwikkelingen op het gebied van Smart Industry.

Mix & Match-bijeenkomst

U kunt op maandag 7 november aanstaande op praktische wijze kennis nemen van best practices. Verhalen van ondernemers die u zijn voorgegaan. Ook kennisinstellingen en ondernemers uit de creatieve technologie vertellen hoe zij helpen de nieuwe technologieën te implementeren binnen het MKB. U kunt kennismaken met ondernemers die net als u op zoek zijn naar deze nieuwe mogelijkheden.

  • Datum: Maandag 7 November 2016 (14.00 – 18.00 uur)
  • Locatie: High Tech Systems Park Hengelo, Robijnstraat 12, Hengelo

Aanmelden

Voor het aanmelden voor deze bijeenkomst en meer informatie over het programma kijkt u op de website van de Kamer van Koophandel