Nieuwe accountmanager Nick Voogtsgeerd stelt zich voor

22 juli 2016

Begin juli zijn er bij het Ondernemersloket 2 nieuwe junior accountmanagers gestart. Eén ervan is Nick Voogtsgeerd. Hij stelt zich aan u voor.

'Mijn naam is Nick Voogtsgeerd, geboren in Losser en sinds mijn studie woonachtig in Enschede. In het verleden ben ik actief geweest in de voetbalacademie van FC Twente. Aansluitend was ik 3 jaar semiprof-voetballer in Duitsland.

Mijn periode in Duitsland heb ik gecombineerd met de studie Commerciële Economie aan de Saxion Hogeschool, hier heb ik in 2012 mijn diploma behaald. Na mijn studie wilde ik iets van de wereld zien en heb ik als reisleider gewerkt bij Sunweb; superleuke ervaring waarin ik veel heb geleerd.

Terug in Nederland werd ik consultant bij Start People. In deze functie had ik veel contact met de ondernemers uit de regio en heb ik kunnen zien wat er speelt.

Ik ben superenthousiast over mijn nieuwe functie bij het ondernemersloket. Ik voel me betrokken bij Enschede en kan op deze manier mijn steentje bijdragen aan de stad.

Ik ben te bereiken via het ondernemersloket: telefoonnummer 053 - 481 51 50 of e-mailadres ondernemersloket@enschede.nl.'