Ontdek innovatief, ondernemend Rotterdam met de Twentse Ambassade op vrijdag 30 september

16 september 2016

Het is in september 2016 precies een jaar geleden dat de Twentse Ambassade in Amsterdam begon. Nu is het ook tijd voor de officiële start in Rotterdam.

m dat officieel in te luiden is er voor ondernemers een innovatief, ondernemend en avontuurlijk programma samengesteld op vrijdag 30 september van 08.30 tot 19.00 uur. Dus ga mee en beleef de start van Twente in Rotterdam!

Programma

Ontdek ondernemend Rotterdam. Een dag lang gaan we op stap in de Rotterdamse metropool met een speciaal ondernemersprogramma. Binnen een korte tijd wordt u in aanraking gebracht met allerlei zakelijke kansen die te vinden zijn in deze bruisende regio. Of u nu een grote of kleine ondernemer bent, het programma biedt voor elk wat wils! Zakendoen in Rotterdam begint dan ook met de Twentse Ambassade.
We gaan op bezoek bij innovatief & start-up Rotterdam, we beleven de Rotterdamse haven en zijn te gast bij een ondernemersplatform met meer dan 120 aangesloten bedrijven, we lunchen op hoog niveau in het WTC gebouw, zijn onderdeel van de heropening van de Combi Terminal Twente in Rotterdam met als speciale gast Minister Henk Kamp en we brengen een bezoek aan ondernemers in Schiedam.

Meer informatie leest u op de website van www.twentseambassade.nl

Aanmelden kan hier