Reserveer de datum: 16 juni 2016 TECHCONN

Techconn, een podium voor techniek. Een ontmoetingsplaats voor beslissers uit de innovatieve maakindustrie en een platform waar ondernemers, overheid en onderwijs uit Nederland en Duitsland elkaar versterken.

Dankzij een uiterst innovatief concept kunnen standhouders deelnemen tegen een minimum aan inspanningen en met een beperkt budget. Een compleet verzorgde plug and play exporuimte met persoonlijke achterwand staat op 16 juni 2016 voor u klaar in het monumentale industriële Hazemeijer-complex in Hengelo, centraal tussen de Randstad en Duitsland.

Het compacte evenement duurt één dag. Toonaangevende ondernemingen die zich richten op Smart Industry en Industrie 4.0 presenteren zich aan streng geselecteerde bezoekers. Tijdens een walking diner voor standhouders ontmoet u gegarandeerd interessante partners in hun eigen expositieruimte.     

Techconn wordt financieel mede mogelijk gemaakt door de Verenigde Maakindustrie Oost, Koninklijke Metaalunie, Gemeente Hengelo, Gemeente Enschede, Gemeente Haaksbergen, Kennispark Twente, Techniekpact Twente en Techwise Twente.

Op www.techconn.nl vindt u alles tot in detail en kunt u zich als standhouder registreren. Bekijk voor meer informatie ook de brochure.