Speeddaten met experts bij ONE Twente

21 september 2016

ONE Twente houd een communicatiemarkt voor zelfstandige professionals, waar communicatie-experts klaar staan met de juiste antwoorden.

Communiceren lijkt zo makkelijk, maar ondertussen roept het veel vragen op. Sommige vragen zijn snel en eenvoudig te beantwoorden, voor andere vragen met je even goed gaan zitten. En dat kan! ONE Twente heeft experts uit allerlei communicatie-disciplines uitgenodigd om jouw vragen te beantwoorden. Op woensdag 12 oktober kun je er van 19.30 tot 22.30 uur bij zijn.

Programma

Speeddaten met experts, dat is het uitgangspunt van deze informatieve avond. Iedere communicatie-expert zit herkenbaar aan een tafel. En iedere deelnemer aan de communicatiemarkt krijgt groepsgewijs vijf minuten de tijd om zijn vraag/vragen te stellen.

Er zijn tijdens de communicatiemarkt meerdere rondes, zodat je met je vragen bij meerdere specialisten kunt shoppen. Inloop vanaf 19.15 uur. Om 19.30 uur begint het programma.

De communicatiemarkt vindt plaats in De Melkweg, G.J. van Heekstraat 408 in Enschede. De bijeenkomsten van ONE zijn niet alleen voor de leden, ook geïnteresseerde niet-leden zijn van harte welkom om kennis te maken met het gezelligste ZP-netwerk van Twente. Heb je interesse om te speeddaten met communicatie-experts? Aanmelden voor de communicatiemarkt kan via de website http://one-twente.nl/.

Netwerkvereniging voor ZP’ers

ONE Twente is de belangen- en netwerkvereniging van Twentse ZP’ers. De stichting is opgericht in 2007 en zet zich in voor ZP’ers in de regio Twente. Iedere zelfstandige professional die staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, is welkom als lid. ONE Twente zet zich in om ZP’ers beter zichtbaar te maken voor elkaar en voor potentiële opdrachtgevers. Belangenbehartiging, zichtbaarheid en deskundigheid zijn de kernwoorden.

Meer informatie over ONE Twente is te vinden op http://one-twente.nl/