Thema-avond over boekhoudzaken voor zelfstandige professionals

De eerstvolgende thema-avond bij ZP-netwerkvereniging ONE Twente, op 16 februari, staat in het teken van de boekhouding. ONE-leden Bas Pasman en Wim Selfhout nemen de deelnemers dan mee door het landschap van de fiscale en financiële weetjes.

Bas Pasman en Wim Selfhout, beiden ZP’er op financieel-administratief gebied, gaan het dinsdag 16 februari uitvoerig hebben over de financiële boekhouding die je moet voeren als ondernemer. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer de aangifte inkomstenbelasting, BTW-specifieke regelingen, de oudedagsvoorziening en de wijziging van de VAR. Met name het laatste onderwerp houdt de gemoederen in zakelijk Nederland flink bezig.

Programma

Bas en Wim praten de avond aan elkaar in de vorm van een workshop-achtig programma, waarbij uiteraard alle ruimte is voor vragen. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 21.45 uur. De thema-avonden van ONE Twente vinden plaats in De Melkweg, G.J. van Heekstraat 408 in Enschede.

De bijeenkomsten van ONE zijn niet alleen voor de leden, ook geïnteresseerde niet-leden zijn van harte welkom om kennis te maken met het gezelligste ZP-netwerk van Twente. Aanmelden voor deze thema- en netwerkavond kan via het e-mailadres activiteiten@one-twente.nl.

Netwerkvereniging voor ZP’ers

ONE Twente is de belangen- en netwerkvereniging van Twentse ZP’ers. De stichting is opgericht in 2007 en zet zich in voor ZP’ers in de regio Twente. Iedere zelfstandige professional die staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, is welkom als lid. ONE Twente zet zich in om ZP’ers beter zichtbaar te maken voor elkaar en voor potentiële opdrachtgevers. Belangenbehartiging, zichtbaarheid en deskundigheid zijn de kernwoorden.

Meer informatie over ONE Twente is te vinden op http://one-twente.nl.