Themamiddag duurzame mobiliteit voor ondernemers 31 maart 2016

Twente Mobiel en de provincie Overijssel organiseren op donderdag 31 maart 2016 een themamiddag voor ondernemers: 'Twente gaat voor Duurzame Mobiliteit'.

Locatie is het Polman Stadion van Heracles in Almelo. Het belooft een middag vol kennis, proefrijden en netwerken te worden! Graag nodigen wij u hiervoor uit.

De ontwikkelingen om vanuit duurzame bronnen energie te winnen gaan heel hard. Schone stroom wordt snel goedkoper en steeds meer autofabrikanten zijn druk bezig om nieuwe duurzaam aangedreven modellen te ontwikkelen.

De verduurzaming van onze mobiliteit wordt daardoor steeds aantrekkelijker, zowel voor de leefomgeving (schone lucht) als voor de berijder (prijs, comfort en prestaties). Deze ontwikkelingen gaan rap, dus is het ook voor u tijd om de kansen van duurzame mobiliteit te verzilveren!

Informatie en inspiratie

We willen u tijdens de themamiddag informeren en inspireren over alle ontwikkelingen. We brengen u daarvoor in contact met koplopers, leveranciers van groene brandstoffen (LNG/CNG en Elektrisch), aanbieders van duurzame voertuigen en experts in duurzaamheid en mobiliteit. En uiteraard mag u zelf even een proefritje maken. Laat u verrassen door de snelheid van bijvoorbeeld een Tesla of BMWI3!

Kijk op twentemobiel.nl/duurzamemobiliteit voor meer informatie of om u aan te melden.