Uitnodiging Kennismakingsbijeenkomst op 8 november voor nieuwe Enschedese ondernemers

14 oktober 2016

Alle ondernemers die zich het afgelopen jaar nieuw hebben gevestigd in Enschede worden van harte uitgenodigd voor een kennismakingsbijeenkomst op dinsdag 8 november aanstaande vanaf 19.00 uur in het Stadhuis van Enschede.

Als gemeente zijn we blij met uw vestigingskeuze voor Enschede. Met uw bedrijf draagt u actief bij aan het creëren van werkgelegenheid en economische groei in Enschede. Door u actief te ondersteunen via Ondernemersloket Enschede, zetten wij ons als gemeente in voor een aantrekkelijk ondernemingsklimaat.

We willen graag persoonlijk met u kennismaken en in contact brengen met andere ondernemers, netwerkorganisaties en partners die u ondersteunen in uw ondernemerschap.

Aanmelden hiervoor kunt u via onze website: https://www.enschede.nl/inhoud/welkomstbijeenkomst

Programma:

  • 19.00 uur: Inloop en ontvangst stadhuis Enschede
  • 19.30 uur: Welkom, in gesprek met ondernemers en presentatie ondernemersklimaat door wethouder Patrick Welman
  • 19.50 uur: De accountmanagers en adviseurs Werk van gemeente Enschede worden voorgesteld en de aanwezige netwerkorganisaties geïntroduceerd
  • 20.15 uur: Gelegenheid tot netwerken met een drankje en hapje
  • 21.00 uur: Einde programma

Meld u nu aan via onze website!

Wilt u zo vriendelijk zijn om vóór 1 november aanstaande uw komst door te geven via het antwoordformulier: https://www.enschede.nl/inhoud/welkomstbijeenkomst.

Heeft u nu vragen of opmerkingen? Belt u dan Ondernemersloket Enschede, tel. (053) 481 5150 of mail naar: ondernemersloket@enschede.nl.