Uitnodiging Ronde Tafel EnschedeDeelt op donderdag 12 mei

Vanaf maart 2016 is de Gemeente Enschede een nieuw initiatief rijker: EnschedeDeelt. Het initiatief is gestart onder de vlag van HeelNederlandDeelt door een enthousiaste duurzame ondernemer die vastbesloten is EnschedeDeelt tot een succes te maken.

Wat is EnschedeDeelt?

EnschedeDeelt.nl is een online deelmarktplaats die iedereen in de Gemeente Enschede de mogelijkheid geeft om lokaal, veilig en vertrouwd spullen, klusjes, faciliteiten, kennis, gereedschap en nog veel meer van elkaar te lenen of te huren.

Samen lokaal delen brengt voor iedereen in Enschede voordelen met zich mee. Delen is goed voor het milieu, want we gaan efficiënter om met wat we al hebben. Delen is sociaal, want we leren elkaar in de buurt nog beter kennen. Delen is ook goed voor de lokale economie, want je kan er extra geld mee verdienen of juist kosten besparen.

Waarom deze uitnodiging?

Op 12 mei wordt EnschedeDeelt officieel gelanceerd, met als doel om inwoners, lokale initiatieven, sportclubs, scholen, ondernemersverenigingen, stichtingen, wijk- en buurtinitiatieven aan elkaar te verbinden en zo te versterken door samen te delen.

Wij nodigen u, als initiatiefnemer, bestuurslid of kartrekker van één van de bovengenoemde partijen, graag uit voor een Ronde Tafel bijeenkomst op 12 mei. Het doel is om samen te kijken hoe we de deeleconomie in Enschede tot een succes kunnen maken, zodat we Enschede als één van de eerste deelgemeentes in Nederland op de kaart kunnen zetten én we ieder het succes van ons eigen initiatief, vereniging, school of sportclub verder kunnen vergroten.

Ronde Tafel EnschedeDeelt

  • Datum: 12 mei 2016
  • Tijd: 19.45 – 22.00 uur
  • Locatie: HUB Twente, Boulevard 1945 nr. 3, 7511 AA Enschede

Aanmelden voor deze bijeenkomst is mogelijk door een e-mail te sturen aan Wilma Stegink.