Uitnodiging Werkplein Twente - Banenmarkt 17 maart 2016

Bent u ook op zoek naar representatief personeel met vakkennis, ervaring en een commerciële instelling?

De juiste kandidaat vinden kost vaak veel tijd en moeite. Op donderdag 17 maart organiseert Werkplein Twente een banenmarkt waar u in één ochtend kennismaakt met meer dan 400 gemotiveerde en representatieve kandidaten. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen en uw vacature hier te presenteren.

Goede kandidaten en interessante regelingen

Op deze banenmarkt brengen we u graag in contact met gemotiveerde werkzoekenden met veel kennis en ervaring in de Retail branche. Deze kandidaten zijn door hun kennis en kwaliteiten ook breed inzetbaar in andere branches.  Eventueel kunnen we omscholing met subsidieregelingen ondersteunen.

Programma

8.30 –   9.00      Ontvangst en opbouw standbouwers
9.00 –   9.30      Menno Littel vertelt over subsidiemogelijkheden en omscholing
9.30 – 12.00       Start banenmarkt voor werkzoekenden

Locatie

Spinnerij Oosterveld, Rigtersbleek-Zandvoort 10, 7521 BE Enschede

Kunt u zelf niet aanwezig zijn, maar wilt u wel een vacature aanbieden? Dan is er de mogelijkheid om uw vacature op te nemen op onze vacaturewand. Adviseurs van Werkplein Twente zijn aanwezig om direct de matching voor deze vacatures te verzorgen.

Meld u snel aan

Dit kan per mail via Werkplein Twente: werkgevers@werkpleintwente.nl of telefonisch via 088 – 896 99 66.

Waarom deze banenmarkt

Werkplein Twente brengt vraag en aanbod graag bij elkaar en faciliteert werkgevers en werknemers waar dat kan. Ook in Twente melden veel werkzoekenden uit de Retail branche zich bij Werkplein Twente als gevolg van de sluiting van grote winkelketens. Tegelijkertijd zoeken veel werkgevers goed en gemotiveerd personeel. Bij Werkplein Twente hebben al verschillende werkgevers hun belangstelling getoond voor deze medewerkers. Daarom organiseert Werkplein Twente deze banenmarkt.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Kijk dan op https://www.werkpleintwente.nl/evenementen voor meer informatie.