Yaagneshwaran Ganesh & Christian Fictoor geven samen keynotes in april

De auteur van het boek ‘Is Your Marketing In Sync or Sinking?, Yaagneshwaran Ganesh uit India, komt in april naar Europa om een aantal keynotes te verzorgen.

Dat gebeurt tijdens brainstorms, training- en consultancyprojecten, samen met de schrijver van het nawoord van het boek, Christian Fictoor.

In het boek worden diverse CEO’S, CMO’s, wetenschappers en andere (marketing) professionals aan het woord gelaten over hoe organisaties beter kunnen omgaan met het hedendaagse dynamische business ecosysteem en daarbinnen de rol voor marketing. Hoe krijg je weer grip op de zaak? Hoe krijg je je marketing weer ‘in sync’ met de uitdagingen van deze tijd?

Op 12 en 14 april staan de keynotes gepland in Enschede, op 13 april in de Twentse Ambassade Amsterdam. Hiervoor is men de samenwerking aangegaan met www.DeOndernemer.nl, MKB Twente en de Twentse Ambassade Amsterdam.

Voor meer informatie, onder andere over de aanmelding, zie: http://l-amp.nl/yaagneshwaran-ganesh-christian-fictoor-to-give-keynotes-....