Zakelijke kansen liggen vaak ook buiten uw gezichtsveld of over ‘grenzen’

Op 12 april a.s. organiseert MKB Twente het evenement ‘Grenzeloos maar met drempels ondernemen’, in het Duits ‘Grenzenlos aber mit Hörden unternehmen’, waarbij het ondernemen in en met Duitsland maar ook vice versa hoofdthema zal zijn. Ook het zaken doen in andere landen zoals Turkije maakt deel uit van de aangeboden thema’s, en zullen de kansen daar ook belicht worden.
Het programma bestaat uit plenaire sessies, diverse workshops en stands. Allemaal om het grensoverschrijdend ondernemen te vergemakkelijken en uw kansen grenzeloos te vergroten.

MKB Twente nodigt u, mede namens alle participanten*, van harte uit om deel te nemen aan ‘Grenzeloos maar met drempels ondernemen’ en hoopt u op 12 april te kunnen verwelkomen in het Holland Casino Enschede (paspoort of ID meenemen i.v.m. legitimatieplicht)

Tijdens de inloop van 16.30-17.45 wordt u een lichte maaltijd aangeboden door de organisatie. De deelname is geheel kosteloos, wel is aanmelding verplicht.

Programma:

16.30 – 17.45 Inloop en ontvangst, (lichte maaltijd)
18.00 Welkom en opening door wethouder Patrick Welman (Economische ontwikkeling en Arbeidsmarktbeleid) gevolgd door 3 plenaire sessies
19.00 Workshops en bezoeken van de stands
20.00 3 plenaire sessies
20.45 Workshops en bezoeken van de stands

Gebruik deze link voor meer informatie of om u aan te melden.