Corona: aangepaste dienstverlening

Vanwege het coronavirus nemen wij een aantal maatregelen. Bekijk per onderwerp waar u rekening mee moet houden. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Nieuws

 • June Nods Alphatoren Enschede in de achtergrond

  Ondernemers spreekuur met June Nods op vrijdag 5 februari, 16.00-17.00 uur!

  Ondernemers met een plan, opmerking of vraag zijn van harte welkom op het ondernemersspreekuur van June Nods, wethouder Economische Zaken. Zij gaat tijdens dit spreekuur graag met u in gesprek over vragen en praktijkervaringen. U kunt delen waar u tegenaan loopt en waar wij als gemeente in kunnen meedenken. Het ondernemersspreekuur is iedere 1e vrijdag van de maand van 16.00 tot 17.00 uur, vooralsnog online.

 • Forse uitbreiding steun- en herstelpakket

  Het kabinet breidt het steunpakket voor banen en economie fors uit. Het vaccineren is gestart en dat zorgt voor perspectief. Tegelijkertijd is de realiteit dat dit een loodzware periode is voor ondernemers. Maatregelen zijn verzwaard en Nederland is in lockdown. Daarom geeft de regering het steun- en herstelpakket een flinke extra impuls.

 • logo avondklok 2021

  Dit betekent de avondklok voor ondernemers

  Vanaf zaterdag 23 januari 2021 voert het kabinet in Nederland een avondklok in. Wat betekent deze maatregel voor jouw bedrijf? Mag je werknemer bijvoorbeeld nog wel naar zijn werkplek reizen, of weer terug? Dit artikel beantwoordt deze en andere veelgestelde vragen van ondernemers over de avondklok.

 • Belangrijke ondernemersdata voor aangiftes of aanvragen 2021

  Je agenda is vaak al vol genoeg. En dan moet je ook nog eens letten op 'verplichte' momenten. Bijvoorbeeld om je belastingaangifte in te dienen of op tijd een aanvraag te doen voor een regeling. De ondernemerskalender van de Kamer van Koophandel met belangrijke data helpt je daarbij.