Accountmanagers

Nieuws

 • Business Days Twente beurs

  Aanmelding Business Days Twente 2022 voor 15 oktober a.s.

  Business Days Twente is het grootste carrière-evenement van Nederland met als doel om studenten en bedrijven te verbinden. Deelname aan de Business Days Twente is een uitgelezen kans om in aanraking te komen met de studenten, afgestudeerden of promovendi van de University of Twente. 

 • 3 Webinars over Mantelzorg voor Werkgevers

  Het combineren van werk en mantelzorg is belangrijk voor veel mensen. Daarom biedt de gemeente Enschede aan ondernemers/ werkgevers 3 webinars die u handvatten bieden over mantelzorg op de werkvloer. U kunt hier kosteloos aan deelnemen. Er is meer mogelijk dan u denkt.

 • Campus Café promotiefoto

  CAMPUS CAFE, THE AFTER SUMMER RESTART op 23 september!

  De zomer is in volle gang en wat genieten we ervan! Een mooie periode om goed op te laden, zodat je na de vakantieperiode weer een frisse start kunt maken. Geïnspireerd, fit en klaar voor de start. En die goede start geven we je tijdens de volgende editie van het Campus Café: The after summer restart.

 • Enquête dienstverlening aan het MKB en Zzp'ers

  Ondernemers die een hulpvraag hebben - bijvoorbeeld op het gebied van financiering, verduurzaming, bedrijfsvoering of zwaar weer - kunnen bij veel verschillende websites, loketten en organisaties terecht. Wij zijn benieuwd wat u van deze dienstverlening vindt en wat uw ervaringen zijn.