Luchthaven Twente

De nieuw te ontwikkelen Luchthaven Twente biedt volop ruimte voor luchtvaart gerelateerde bedrijvigheid in zogenaamde bedrijvenparken, met een sterke focus op High Tech Systemen en Materialen (HTSM) en Advanced Materials and Manufacturing (AMM).

Bekijk op de kaart.

BedrijventerreinTechnology Base Twente

Technology Base Twente wordt dé iconische internationale ontwikkel-, demonstratie- en productiezone voor Advanced Materials and Manufacturing. Op de Technology Base Twente wordt een bijzonder terrein ontwikkeld met een sterke focus op High Tech Systemen en Materialen (HTSM) en Advanced Materials and Manufacturing (AMM). Hierbij blijft de bestaande start- en landingsbaan behouden als unieke 'asset' en is er ruimte voor luchtvaartgerelateerde bedrijvigheid en General en Business Aviation. Doel is onder meer een internationaal drone (RPAS) test en -ontwikkelcentrum te ontwikkelen.

Wil je je vestigen in bestaande panden of meer informatie over vestigen in het gebied: Technology Base

De Strip

De Strip is de ideale locatie voor automotive research, testing, productontwikkeling en alles wat daar bij hoort. De afgelegen plek, de ruimte, het kilometer lange asfalt en de fraaie natuur, nodigen uit voor high tech experimenten: top secret, of juist met een exclusief publiek, dat het allernieuwste ‘heet van de naald’ mag zien en meemaken. Hier kunnen ondernemers de bestaande panden kort of lang huren. De richtingen zijn voorzichtig uitgezet, maar het gebied krijgt organisch de invulling die de markt ervan maakt: volop ruimte voor ondernemers. Maakt u een klimmuur van de control tower, een actie-showroom van F16-shelters? Wat kunt u met de vliegtuighangars, kantoren en commandobunkers, in een lommerrijke setting?

Hangar 11

Volop de ruimte voor evenementen en entertainment Hangar 11 is de plek waar Frans Bauer al optrad tijdens een event van de Gouden Talenten Business Club van FC Twente en waar het business-to-business evenement Business Meets Twente is georganiseerd. In deze 7.000 m2 grote hal is al eens een indoor menwedstrijd gehouden! Maar er staan ook kleinere hangars op het bedrijvenpark, een veilinghuis maakt daar bijvoorbeeld maandelijks gebruik van. De kantoren, andere hangars en opslagruimtes kunnen door leisure en evenement gerelateerde bedrijvigheid gebruikt worden.

Accountmanager

Uw accountmanager bij het Ondernemersloket is Jan Mensinga.