Innovatiecampus Kennispark Twente

KantorenlocatieKennispark Twente heeft een perfect ecosysteem voor innovatie, talent en ondernemerschap. Het is dé hotspot voor bedrijven die willen innoveren, studenten die willen ondernemen en wetenschappers die zich in de hightech willen onderscheiden.

Met duizenden jonge talenten om de hoek en honderden hightech bedrijven is Kennispark Twente een dynamische Innovatiecampus voor vernieuwende technologische producten en diensten die oplossingen bieden voor maatschappelijke vraagstukken van de toekomst. Gebaseerd op het onderscheidende high tech profiel van de regio Twente en de effectieve samenwerking tussen de regionale overheid, onderwijs, onderzoek en onderwijs in Oost-Nederland.

Zie voor meer informatie ook de website van Kennispark Twente en Vestigingslocaties.nl.

Accountmanager

Uw accountmanager is Filis Katalanc. Zij is uw contactpersoon vanaf de keuze van een vestigingslocatie tot aan het aanvragen van vergunningen en opening van uw bedrijf.

Het Ondernemersloket helpt u graag op weg in Enschede!

Ligging

Met in de voortuin de ondernemende Universiteit Twente en in de achtertuin het voetbalstadion van FC Twente en de leisure boulevard Go Planet Parc is Kennispark Twente uniek gelegen. Uitstekende infrastructuur met prima bus- en treinverbindingen maken ondernemen mogelijk in een parkachtige omgeving met groen, waterpartijen en kunstobjecten.

Uitgiftemogelijkheden

Op Kennispark Twente bouwt u uw eigen bedrijfspand op een kavel op maat. Het is een veelzijdige bedrijfslocatie en vormt een belangrijke voedingsbodem voor innovatie in Oost-Nederland. Prijzen variëren van € 154 tot € 200 per m².

Gebiedsdirecteur Kennispark

Voor meer informatie over de ontwikkelingen op Kennispark Twente kunt u ook contact opnemen met de gebiedsdirecteur Anne-Wil Lucas.

E-mail: anne-wil@kennispark.nl 
Tel.nr.: 06 21 70 38 15