Kennispark

Kantorenlocatie

Innovatiecampus Kennispark Twente

Kennispark Twente heeft een perfect ecosysteem voor innovatie, talent en ondernemerschap. Het is dé hotspot voor bedrijven die willen innoveren, studenten die willen ondernemen en wetenschappers die zich in de high-tech willen onderscheiden.

Met duizenden jonge talenten om de hoek en honderden high tech bedrijven is Kennispark Twente een dynamische Innovatiecampus voor vernieuwende technologische producten en diensten die oplossingen bieden voor maatschappelijke vraagstukken van de toekomst. Gebaseerd op het onderscheidende high tech profiel van de regio Twente en de effectieve samenwerking tussen de regionale overheid, onderwijs, onderzoek en onderwijs in Oost-Nederland.  

Novel-T versnelt innovatie en ondernemerschap

Novel-T is de organisatie die bouwt aan de ontwikkeling van het bestaande ecosysteem van Kennispark Twente. Met als doel dat nog meer starters, bedrijven en internationale investeerders de kracht van Oost-Nederland ontdekken. Novel-T stimuleert ondernemers in de hightechindustrie om gamechangers te worden en verbindt hightech  innovatie en ondernemerschap met alle benodigde kennis, talent, kapitaal, infrastructuur en netwerken.  De focus ligt op de unieke kennisposities van Twente op het gebied van Smart Materials,  Photonics, Nanotechnology, Robotica en Big Data (Internet of Things).

Het resultaat: circa 11.000 nieuwe banen, meer dan 2.200 starters met potentie om uit te groeien tot internationale spelers en een ecosysteem dat ondernemers actief ondersteunt en helpt te  groeien door innovatie. Met onder andere fieldlabs, open innovatiecentra, innovatieprojecten en netwerkevents werkt Novel-T samen met bedrijven als Thales, Ten Cate, Philips en Boeing. En ondersteunt Novel-T startups en scale-ups als 4Silence, Clear Flight Solutions, Scisports, Triboform, Undagrid, Kite Robotics, Eurekite, Athom, Tide Microfluidics en Lipocoat.  Meer informatie op www.novelt.com

Ligging

Met in de voortuin de ondernemende Universiteit Twente (UT) en in de achtertuin het voetbalstadion van FC-Twente en de leisure boulevard Go-Planet-Parc is Kennispark Twente uniek gelegen. Uitstekende infrastructuur met prima bus- en treinverbindingen maken ondernemen mogelijk in een parkachtige omgeving met groen, waterpartijen en kunstobjecten.

Bekijk op de kaart.

Uitgiftemogelijkheden

Kavels op maat. Prijzen 2016: varierend € 163,- per m² tot  € 200,- per m² bvo (excl. BTW).

Accountmanager

Uw accountmanager bij het Ondernemerloket is Marjolein van Loon

Voor meer informatie kijk ook op www.kennispark.nl

Informatie beschikbare kantoor- of bedrijfsruimtes

BTC-Twente
tel. 053-483 63 55
info@btc-twente.nl

DTZ-Zadelhoff
tel. 053-430 09 00
enschede@dtz-zadelhoff.nl

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars
tel. 053-485 22 44
bedrijfsmakelaars@snelderzijlstra.nl

Ten Hag
tel. 053-432 03 42
enschede@tenhag.nl

Boers & Lem
tel. 053-433 55 77
info@boersenlem.nl