Werkplein Twente en Ondernemersloket Enschede delen stand op de Business Meets Twente 2015

Op 18 en 19 november vindt in Expo Twente te Enschede de Business Meets Twente 2015 plaats, hét jaarlijkse business-to-business evenement met als thema "Ondernemend Samenwerken". De beursvloer is op woensdag 18 november geopend van 13.00 tot 21.00 uur en op donderdag 19 november van 13.00 tot 18.00 uur. Werkplein Twente en Ondernemersloket Enschede staan samen in standnummer 75 en ontmoeten u daar graag.

Poster business meets Twente

Over Business Meets TwenteOp 18 en 19 november 2015 organiseert de Ondernemer (het zakelijk label van De Twentsche Courant Tubantia), in samenwerking met eventpartners uit de regio, de nieuwe editie van ‘Business Meets Twente’. Het event vindt net als vorig jaar plaats in Expo Twente te Enschede.  Het doel van ‘Business Meets Twente’ is bedrijven, instellingen en professionals uit de regio met elkaar in contact te brengen en zo het Twentse bedrijfsleven te stimuleren. Het thema dat hierbij centraal staat is ‘Ondernemend samenwerken’. 
 

Het event

Business Meets Twente’ is één van de grootste B2B evenementen in de regio. Het event biedt bedrijven niet alleen een podium en netwerklocatie, maar is ook een bron van inspiratie en een plek waar kennis en inzichten worden gedeeld. Er is een doorlopend programma met boeiende lezingen, verrassende workshops en gerenommeerde sprekers.

Ondernemend samenwerken

Ook dit jaar staat het thema ‘Ondernemend samenwerken’ centraal. Daarmee wordt gedoeld op kennis delen en verbinden in de breedste zin van het woord. In tijd van economische laagconjuntuur is de ondernemer meer dan ooit ondernemend en zoekt dan ook naar creatieve oplossingen en nieuwe businessmodellen. Dat kan hij veelal niet alleen. Juist door slimme allianties met andere ondernemers aan te gaan komen nieuwe ideeën en businessmodellen tot stand.

Gratis toegangskaart

Voor een gratis toegangskaart en meer beursinformatie zie de site: www.businessmeetstwente.nl

Om de Business Meeting Twente te bezoeken kun je je vooraf (gratis) aanmelden op bovengenoemde site.

Informatie over het volledige beursprogramma vind je ook op de site.